Mode Bluetooth Smartwatch, Full Touch Health Tracker Watch Wit

220,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 10690300428996720 Kategori:

Beskrivelse

Mode Bluetooth Smartwatch, Full Touch Health Tracker Ur med blodtryk, blodilt sporing, søvnovervågning
Mode Bluetooth Smartwatch, Full Touch Health Tracker Ur med blodtryk, blodilt sporing, søvnovervågning
[24-timers pulsovervågning]: Pulsovervågning i realtid inden for 24 timer, når den er konfigureret, vil du blive underrettet, når din puls er unormal, for hurtig eller for langsom, eller når din hjerterytme er uregelmæssig.
[Blodtryk og iltovervågning]: En ny metode til liveovervågning, du kan måle blodtryk og blodiltdata direkte på uret uden at tilslutte en app, så du kan forstå dine kropsændringer når som helst og hvor som helst.
[Vandtæt]: IP67-klassificeret vandtæt ur, du behøver ikke bekymre dig om at komme i vandet under daglig brug. Du kan dyrke motion uden at bekymre dig om sved- eller vandskader.
[Professionel mikrofon]: Integreret med intelligent IC filtrerer effektivt baggrundsstøj for at gøre stemmen klar og fremtrædende.
[Bluetooth-opkald]: Giver dig mulighed for at besvare opkald og ringe direkte på dit smartwatch via en Bluetooth-forbindelse. Du går aldrig glip af et vigtigt opkald eller en vigtig besked under et møde eller en træningssession.
[Bluetooth Call Support]: Udstyret med en højfølsom mikrofon, uafhængig high-fidelity-lyd og opkaldskvalitet. Giv en super bekvem opkaldsoplevelse, ringetonepåmindelse, ingen ubesvarede opkald og håndfri.
[Live-pulsovervågning]: Overvåg nemt dit helbred og din fitness live. Eller få advarsler, når noget unormalt opdages.

Yderligere information

Brand

Merchant